• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Πολιτική Απορρήτου
#1
Ποιοι είμαστε ;

Το L2 Against είναι ένας ιδιωτικός διακομιστής Lineage 2 που βασίζεται σε αρχεία Java, ο οποίος προσφέρει τη δυνατότητα αναπαραγωγής. Στο l2Against στοχεύουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εμπειρία σε απευθείας σύνδεση τυχερού παιχνιδιού. Με τόσους πολλούς ανθρώπους που συνδέονται και επικοινωνούν μέσω του διακομιστή μας, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι το απόρρητό σας. Είναι σημαντικό για εμάς να διατηρήσουμε το απόρρητο και την εμπιστοσύνη των χρηστών μας. Μπορούμε να αποθηκεύσουμε, να επεξεργαστούμε και να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας κάτω από ορισμένες συνθήκες για να σας παρέχουμε τις Υπηρεσίες.
Σε όλη αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, αναφέρουμε τις "Υπηρεσίες", δηλαδή τους ιστότοπους, τα παιχνίδια, τις έρευνες, τις προσφορές, τους διαγωνισμούς, τις αγορές, την υποστήριξη της κοινότητας και τις συναφείς δραστηριότητες.

Τι περιλαμβάνει αυτή η πολιτική απορρήτου;
Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο λήψης, χρήσης, προστασίας και διαφύλαξης των Προσωπικών σας Δεδομένων και του τρόπου συμμόρφωσης με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων. Χρησιμοποιώντας ή χρησιμοποιώντας τα Προϊόντα μας, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Βεβαιώνετε επίσης ότι κατανοείτε την αγγλική γλώσσα .
Οι πληροφορίες που παρέχονται από τον Χρήστη για την απόκτηση των Υπηρεσιών είναι ακριβείς, δεν παραβιάζουν τα δικαιώματα τρίτων · η υπογραφή της Συμφωνίας αποδέχεται όλες τις προϋποθέσεις που ορίζονται στο παρόν, χωρίς εξαιρέσεις ή / και επιφυλάξεις.
Διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής ή / και αλλαγής των δεδομένων χρήστη, αποθηκεύοντας τα δεδομένα που απαιτούνται για συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία.

2. Τι είδους πληροφορίες συλλέγουμε;
Μπορούμε να συλλέξουμε δύο τύπους πληροφοριών από εσάς.
· "Προσωπικές πληροφορίες" είναι οι πληροφορίες που επιτρέπουν σε κάποιον να εντοπίσει ή να επικοινωνήσει με ένα άτομο, όπως διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αναγνωριστικό skype.
· "Πληροφορίες λογαριασμού" είναι όλες οι άλλες πληροφορίες και μπορεί να περιλαμβάνουν συνδυασμένες πληροφορίες που δεν προσδιορίζουν ένα άτομο, αλλά μπορεί να συνδέονται με το λογαριασμό χρήστη ενός ατόμου. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για εσωτερικούς σκοπούς, όπως βελτίωση ιστότοπου ή προσαρμογή.
-Στο ID του παιχνιδιού,
-Το όνομα του χαρακτήρα,
- Ιστορία του παιχνιδιού,
-Αγορά και ιστορικό λογαριασμού,
-Η διαφήμιση ή ο σύνδεσμος που σας έφερε στην ιστοσελίδα μας

2.1 Αυτό που δεν συλλέγουμε και δεχόμαστε ποτέ
Ποτέ δεν θα ζητήσουμε το πραγματικό όνομα, το επώνυμό σας (χρησιμοποιούμε αντ 'αυτού την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), τη διεύθυνση κατοικίας, τον αριθμό τηλεφώνου, την προσωπική ταυτότητα, την άδεια οδήγησης ή οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία.

2.2 Πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες
Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες για συλλογή για τους ακόλουθους σκοπούς:
· Να διατηρήσουμε τον λογαριασμό σας ασφαλή και να προστατεύσουμε τις Υπηρεσίες μας (συμπεριλαμβανομένης της επαλήθευσης της ταυτότητας των δημιουργών και της πρόληψης απάτης και κατάχρησης).
· Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τις Υπηρεσίες μας, για υποστήριξη πελατών, για να σας προσφέρουμε μάρκετινγκ ή για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με μια εκδήλωση ή έναν διαγωνισμό.
·    Για οποιονδήποτε άλλο σκοπό για τον οποίο έχετε συναινέσει
* Δεν διαθέτουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους. Επιπλέον, τα δεδομένα σας ενδέχεται να αποκαλυφθούν σε τρίτους στις ακόλουθες περιπτώσεις:
· Όταν η επιβολή της νομοθεσίας το απαιτεί, για παράδειγμα, ενώ η απάτη διερευνά τις απάτες κατά την πληρωμή και οποιαδήποτε άλλη παράνομη δραστηριότητα ·
· Όταν υπάρχουν εύλογες υποψίες για πιθανές ή πραγματικές παραβιάσεις των δικαιωμάτων της διοίκησης προκειμένου να προστατευθούν τα δικαιώματα του ζημιωθέντος.

2.3 Πού συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία;
· Παρέχετε προσωπικές πληροφορίες απευθείας σε εμάς μέσω των υπηρεσιών, για παράδειγμα όταν:
- Εγγραφείτε για λογαριασμό ή διαγωνισμό ή δώρα
- Υποβάλετε πρόσθετες πληροφορίες στη σελίδα λογαριασμού
- Παραγγελία προϊόντων
- Στείλτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υποβάλετε έντυπα ή επικοινωνήστε μαζί μας

· Τρίτα μέρη
Ενδέχεται επίσης να λάβουμε προσωπικές πληροφορίες από μια υπηρεσία τρίτου μέρους ή μέσω αυτής. Για παράδειγμα, ενδέχεται να σας παρέχουμε την επιλογή σύνδεσης και πρόσβασης στις υπηρεσίες μας χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια τρίτων (π.χ. Facebook, Google). Εάν επιλέξετε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας αυτή τη λειτουργία, ενδέχεται να λάβουμε προσωπικές πληροφορίες από μια υπηρεσία τρίτου μέρους, όπως η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τα στοιχεία προφίλ σας. Συμμορφωνόμαστε με αυτή την Πολιτική Απορρήτου όταν χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα που παρέχονται από τρίτους. Δεν ελέγχουμε τις πληροφορίες που συλλέγονται από τρίτους ή πώς χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες. Θα πρέπει να ελέγξετε τις πολιτικές απορρήτου τρίτων (τέλος της ανάρτησης) . Χρησιμοποιούμε όλες τις εύλογες μεθόδους για να συλλέξουμε και να χρησιμοποιήσουμε προσωπικές πληροφορίες σε ένα ασφαλές περιβάλλον και έχουμε θεσπίσει τεχνικά, διοικητικά και φυσικά μέτρα ασφάλειας που αποσκοπούν στην προστασία προσωπικών πληροφοριών από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη, χρήση και τροποποίηση.

3. Προστασία και δικαιώματα
· Θα διατηρούμε μόνο τις Προσωπικές σας Πληροφορίες για όσο διάστημα χρειαζόμαστε, εκτός εάν συμφωνείτε να επιτρέψετε τη χρήση τους για οποιονδήποτε άλλο σκοπό ή να συμμορφωθούμε με οποιεσδήποτε νόμιμες, κανονιστικές ή επιχειρηματικές υποχρεώσεις. Σεβόμαστε τα αιτήματα να διακόψετε την επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών για σκοπούς μάρκετινγκ. Αυτό περιλαμβάνει την παραμονή του αιτήματός σας για μια καταγραφή επεξεργασίας διακοπής επ 'αόριστον, ώστε να μπορέσουμε να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας.
· Η διοίκηση μπορεί να τερματίσει ή να περιορίσει μονομερώς την παροχή υπηρεσιών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, αποκλείοντας (καταργώντας) το λογαριασμό του Χρήστη στο παιχνίδι ή στο φόρουμ, την παρούσα Σύμβαση με την ειδοποίηση του Χρήστη την ίδια ημέρα, στην παρούσα συμφωνία.
· Η διοίκηση δεν είναι υποχρεωμένη να παράσχει αποδεικτικά στοιχεία που να υποστηρίζουν την εγκυρότητα της εφαρμογής κυρώσεων βάσει της παρούσας Συμφωνίας Χρήσης σε περίπτωση παραβίασης των όρων αναφοράς του Χρήστη.
· Οι παίκτες έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν πρόσβαση και να διορθώσουν ή να διαγράψουν προσωπικές πληροφορίες, το δικαίωμα να περιορίσουν την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων και το δικαίωμα να αντιταχθούν στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Πληροφοριών.

4.Αλλαγές
Μπορούμε να κάνουμε αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ανά πάσα στιγμή. Η ημερομηνία "Τελευταία ενημέρωση" στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας αναφέρεται στην τελευταία ημερομηνία που ενημερώθηκε αυτή η πολιτική απορρήτου. Όλες οι αλλαγές αυτής της Πολιτικής Απορρήτου ισχύουν αμέσως μετά την ειδοποίηση, την οποία ειδοποιούμε με οποιοδήποτε μέσο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, της δημοσίευσης αναθεωρημένης έκδοσης αυτής της Πολιτικής Απορρήτου ή άλλης ειδοποίησης στον Ιστότοπο. Ελέγξτε συχνά συχνά για τυχόν ενημερώσεις ή αλλαγές.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----
Google Analytics
Το Google Analytics είναι μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που παρέχεται από την Google Inc. ("Google"). Η Google χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για να παρακολουθεί και να εξετάζει τη χρήση αυτού του ιστότοπου, να εκπονεί αναφορές σχετικά με τις δραστηριότητές της και να τις μοιράζεται με άλλες υπηρεσίες της Google.
Πολιτική Απορρήτου

reCAPTCHA V2
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί ένα CAPTCHA για να εξασφαλίσει ότι οι άνθρωποι εκτελούν συγκεκριμένες ενέργειες. Ο πάροχος CAPTCHA μπορεί να ορίσει ένα cookie περιόδου σύνδεσης και να λάβει πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας που έχει πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.
Πολιτική Απορρήτου


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)